Crobox

Corporate website design

crobox-header

Website

www.crobox.com

Klant

Crobox

Werkzaamheden

Corporate website

Wat doet Crobox

Crobox verbindt klanten met producten. Als de volgende generatie guided selling-oplossing humaniseren ze jouw productdata en ontdekkingservaring. Crobox bouwt geleide koopervaringen die de taal van de klanten spreken. Crobox herdefinieert Guided Selling door productcontent te verrijken en boeiende eCommerce-ervaringen te creëren. Zo koppelen ze klantbehoeften direct aan productvoordelen. Met hun expertise in gedragspsychologie, eCommerce en data helpen ze shoppers stressvrije beslissingen te nemen in een omgeving die afgestemd is op hun behoeften.

visual-1

Hoe is dit project tot stand gekomen?

In 2022 kreeg Muman de opdracht om de website van Crobox een nieuw ontwerp te geven. Met nauwe samenwerking tussen brand managers, projectbegeleiders, de technische partij en alle stakeholders van Crobox, hebben we binnen een maand een volledig nieuw design ontwikkeld. De efficiënte samenwerking en heldere communicatie zorgden voor een vlot proces, resulterend in een vernieuwde website die precies aansluit bij de behoeften en doelen van Crobox. Het eindresultaat is een eigentijdse online presentatie die de merkidentiteit, functionaliteit en voordelen van Crobox optimaal weergeeft.

visual-2

Meer weten over dit project?

Heb jij een webdesign-uitdaging die schreeuwt om een innovatieve aanpak? Muman heeft bewezen binnen één maand een volledig nieuw ontwerp te creëren voor de Crobox-website, met een vlotte samenwerking tussen alle betrokken partijen. Als jij ook een ambitieus project hebt en zoekt naar een team dat snel en effectief resultaten oplevert, neem dan contact op. Laten we samen jouw digitale transformatie realiseren en een impactvolle online aanwezigheid bouwen.

Stuur ons een bericht.

team-main