Fincog

Let Fincog help you stay ahead of the curve!

fincog-header

Website

www.fincog.nl

Werkzaamheden

Branding · Website design

Wat doet Fincog?

The Fintech Consultancy Group (Fincog) ondersteunt klanten om digitale leiders in de financiële sector te worden door gebruik te maken van nieuwe technologieën en het optimaliseren van bedrijfsmodellen die de klantervaring naar een hoger niveau tillen.

Met expertise in zowel gevestigde financiële diensten als fintech, brengen ze een frisse aanpak in de banksector wereldwijd. Ze ondersteunen organisaties van begin tot eind, waarbij ze alles behandelen, van strategie tot het ontwerpen van operaties en implementatie.

Wat hebben wij voor Fincog gedaan?

Tot 2018 ging het bedrijf van Jeroen de Bel door het leven als Olympus Advisory Services. De uitdaging was om een nieuwe, korte merknaam te creëren die internationaal goed zou worden ontvangen en meer aan zou sluiten bij grotere organisaties.

Muman heeft toen de naam Fincog voorgesteld, een afkorting voor Fintech Consultancy Group. Deze verandering omvatte niet alleen een nieuwe naam, maar ook de ontwikkeling van een nieuw logo. Fincog vertegenwoordigt niet alleen een frisse identiteit, maar symboliseert ook de verschuiving naar de kernactiviteit van het bedrijf: het bieden van gespecialiseerd advies op het gebied van fintech en consultancy. Deze rebranding weerspiegelt de evolutie en groei van het bedrijf in de dynamische wereld van financiële technologie.

visual-1