Platform Talent voor Technologie

Corporate website design

ptvt-website-design

Website

www.ptvt.nl

Klant

Platform Talent voor Technologie

Werkzaamheden

Digital Design - Motion Design - Pre-development werkzaamheden

Wat doet Platform Talent voor Technologie (PTvT)

Platform Talent voor Technologie (PTvT) fungeert als nationaal centrum voor kennis, expertise en netwerken op het gebied van technologisch onderwijs en de arbeidsmarkt. Het platform verbindt beleid, praktijk en wetenschap om gezamenlijk krachtige en praktische oplossingen te vinden voor maatschappelijke vraagstukken. Dit gebeurt op regionaal, nationaal en internationaal niveau, bij voorkeur met meerjarige programma's.

PTvT benadrukt de groeiende integratie van technologie in diverse sectoren en het cruciale belang van technische en digitale vaardigheden voor iedereen. De organisatie streeft naar samenwerking tussen onderwijs, bedrijven, overheden en kennisorganisaties om voldoende technisch en digitaal talent te ontwikkelen, wat bijdraagt aan een schonere, veiligere en duurzamere toekomst voor Nederland. De missie van PTvT is om iedereen de kans te bieden en te stimuleren om hun technologisch potentieel te ontdekken, ontwikkelen en behouden.

visual-2

Hoe is dit project tot stand gekomen?

In 2022 kreeg Muman de opdracht om een nieuw en verbeterd ontwerp te creëren voor de website van Platform Talent voor Technologie (PTvT). Deze uitdagende taak werd volbracht door middel van nauwe samenwerking met de projectbegeleiders, de externe technische partij en alle relevante stakeholders van PTvT.

Binnen een tijdsbestek van slechts drie maanden slaagde wij erin om een geheel nieuw platform te realiseren. Deze prestatie werd mogelijk gemaakt door een doelgerichte aanpak, waarbij de wensen en eisen van alle betrokken partijen zorgvuldig werden geïntegreerd. Het resultaat is een moderne en goed functionerende website die de doelstellingen en waarden van PTvT optimaal weerspiegelt.

De succesvolle samenwerking tussen Muman, de projectbegeleiders, de externe technische partij en alle stakeholders heeft bijgedragen aan het creëren van een vernieuwd platform dat de gebruikerservaring verbetert en de missie van PTvT ondersteunt.

visual-1

Meer weten over dit project?

Heb je een uitdagend project dat schreeuwt om vernieuwing? Na het succesvol herontwerpen van Platform Talent voor Technologie in 2022, nodigen we je uit om de krachten te bundelen voor jouw volgende onderneming. Laten we samen de grenzen van mogelijkheden verleggen. Neem contact op en ontdek hoe we jouw visie tot leven kunnen brengen. De volgende grensverleggende samenwerking begint met één klik.

Stuur ons een bericht.

visual-2