PR-Dashboard

UX/UI Design · Software development

pr-dashboard-header

Klant

PR-Dashboard

Werkzaamheden

UX/UI Design · Digital Design · Software development · Branding

Wat doet PR-Dashboard?

PR-Dashboard is een organisatie die 4 verschillende software applicaties ontwikkeld om het leven van communicatie professionals makkelijker te maken.
Met De Perslijst heb je altijd een actuele mediadatabase bij de hand en verstuur je makkelijk persberichten.
Met PR-Newsroom plaats je gemakkelijk je eigen persberichten, contactinformatie en media op je eigen website door middel van een speciale pagina in je eigen huisstijl.
Met Persvragen verzamel, verdeel en beantwoord persvragen. Samen met je collega-woordvoerders heb je een duidelijk overzicht van nieuwe en beantwoorde persvragen en je weet altijd wie in de organisatie de kennis over een specifiek onderwerp heeft. Voorkom dubbel werk en werk gemakkelijk samen.

visual-1

Wat hebben wij voor PR-Dashboard gedaan?

Voor PR-Dashboard hebben we een breed scala aan projecten mogen uitvoeren, en deze samenwerking zet zich voort. Begin 2023 hebben we een volledige rebranding gerealiseerd voor alle merken en de corporate website, wat resulteerde in een frisse en eigentijdse uitstraling. Over de afgelopen jaren hebben we ook bijgedragen aan het ontwerp en de ontwikkeling van diverse softwareoplossingen die PR-Dashboard aanbiedt.

Daarnaast hebben we ons ingezet voor diverse marketingdoeleinden, waarbij we materialen hebben gecreëerd en vormgegeven om de merkidentiteit van PR-Dashboard op effectieve wijze over te brengen. Deze veelzijdige samenwerking heeft ons in staat gesteld om op verschillende niveaus bij te dragen aan het succes en de groei van PR-Dashboard.

De Perslijst

Zoek, creëer en verzend persberichten

visual-2

PR-Newsroom

Één tool voor persberichten, media en contactinformatie

visual-3

Persvragen

Verzamel, verdeel en beantwoord persvragen

visual-4

Marketing uitingen

visual-5 visual-6 visual-7

Klaar voor een avontuur in innovatie?

Wij hebben gedurfde projecten aangepakt, grenzen verlegd en successen geboekt. Als jouw onderneming een soortgelijke uitdaging of project heeft, dagen we je uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we de volgende stap zetten, obstakels overwinnen en een uniek succesverhaal schrijven. Laat ons je gids zijn op de weg naar vernieuwing en succes. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat we samen kunnen bereiken!

Stuur ons een bericht.

visual-3