YOUSEEQ

Corporate website design

youseeq-header

Website

www.youseeq.nl

Klant

YOUSEEQ

Werkzaamheden

Corporate website design

Wat doet YOUSEEQ

YOUSEEQ, de eigenzinnige club waar ondernemen een nieuwe betekenis krijgt. Als consultants geloven ze in de kracht van het individu en het team, in lijn met hun visie en groei van hun medewerkers. Of je nu vragen hebt over personeelsbeheer, employer branding, diversiteit, HR-tooling, recruitment of contractmanagement, bij YOUSEEQ ben je aan het juiste adres.

visual-1

Hoe is dit project tot stand gekomen?

In 2022 werd Muman benaderd voor de herontwikkeling van de YOUSEEQ-website. Met nauwe samenwerking tussen onze ontwerpers, de brand- en marketingmanager, externe technische experts en alle betrokken stakeholders van YOUSEEQ, hebben we in slechts 1.5 maanden een geheel nieuw ontwerp voor de website gerealiseerd. Deze intensieve samenwerking en gestroomlijnde communicatie leidden tot een vlotte creatie van een vernieuwde website die perfect aansluit bij de visie en doelstellingen van YOUSEEQ.

visual-2

Meer weten over dit project?

Heb jij een webdesign-uitdaging die schreeuwt om een innovatieve aanpak? Muman heeft bewezen binnen 1.5 maand een volledig nieuw ontwerp te creƫren voor de YOUSEEQ website, met een vlotte samenwerking tussen alle betrokken partijen. Als jij ook een ambitieus project hebt en zoekt naar een team dat snel en effectief resultaten oplevert, neem dan contact op. Laten we samen jouw digitale transformatie realiseren en een impactvolle online aanwezigheid bouwen.

Stuur ons een bericht.

visual-3